Mesleki Uygulama Dersi

MESLEKİ UYGULAMA DERSİ

Fakültemiz Bölümlerinin 8 Yarıyıllık Ders Planlarında 8. YY'da yer alan,  2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizin HIR404 Mesleki Uygulama (0+20) Dersi için derse yazılma haftasında derse OBİS'ten derse yazılma işlemini yapmaları gerekmektedir.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık  Bölümü'nde  HIR404 Mesleki Uygulama (0+20) dersinin yapılacağı işyerleri ve özellikleri ekte belirtilmiş olup 16 Ocak 2016 Pazartesi Günü Mesai bitimine kadar derse yazılma yapacak olan öğrencilerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu'na işe giriş işlemleri yapılacağından, Mesleki Uygulama Kabul Formunu (2 nüsha) olarak bilgisayar ortamında düzenleyerek Dekanlığımıza  elden teslim etmeleri gerekmektedir. Mesleki Uygulama Dersi ile ilgili danışmanlık için aşağıda belirtilen öğretim üyelerine ve Sosyal Güvenlik Kurumu İşlemleri için yetkili personele başvurulması çıkabilecek olumsuzlukları ve mağduriyetleri önlemek adına faydalı olacaktır.

DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYELERİ:

Doç. Dr. Cengiz ERDAL

Doç. Dr. Nuray YILMAZ SERT

Yrd. Doç. Dr. Tuba ÇEVİK ERGİN

EVRAK TESLİM YERİ:

İletişim Fakültesi Dekanlığı M2 Blok K:3

Mali İşler Birimi (7 No.lu Oda)

YETKİLİ PERSONEL (Evrak Teslim):

Sait ALYÜZ

Tel: 0264 295 7027

Esra KOÇ

Tel: 0264 295 3754