Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ve Türk Dili Muafiyet Sınavları Hk.

Sakarya Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Uygulama Esasları içinde yer alan "Önceden Kazanılmış Yeterliliklerin Sayılması, Kredi Transferi ve İntibak İşlemleri" gereği Rektörlüğümüze bağlı Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ve Türk Dili Bölümlerinin 2015-2016 dönemi güz yarıyılı muafiyet sınavları tek oturumda gerçekleştirilecektir. Adı geçen muafiyet sınavları 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 10.00'da Esentepe Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi yeni bina C blok'ta yapılacaktır. Sınav tarihinin muafiyet sınavına girecek öğrencilere duyurulması, öğrencilerin belirtilen gün ve saatte Fen Edebiyat Fakültesi Yeni Bina C Blok (Öğrenci işleri karşısı) B04-B05-B06-B07 no'lu dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.